7/24 Yerinde Hızlı Servis

PROFESYONEL BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS HİZMETİ

GARANTİLİ BİLGİSAYAR SERVİSİNİZ

DENİZLİ BİLGİSAYAR SERVİSİ

Denizli RG Bilgisayar  Servisimize getirdiğiniz tüm modellerde Donanımsal ve yazılımsal sorunlarınızı çözmek için hizmet vermekteyiz. Amacımız uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerimize kalıcı çözümler üretmek.

Daha Fazla Bilgi

APPLE MACBOOK İMAC SERVİSİ

Denizli RG Mac Servisi, Mac’iniz için gerekli tüm şartlara sahibiz. iMac profesyonel Eğitimli personellerimiz tarafından tamir işlemleri yapılır. Arızanız ne olursa olsun servisimizde çözüme kavuşturalım.

Daha Fazla Bilgi

MİNİNG RİG  KURULUMU

Mining sektöründe kurulum, bakım, teknik destek ve ürün hizmetlerini sağlıyoruz. Elinizdeki ekipman ve ürünleri en verimli şekilde mining sektöründe değerlendirmeniz için sizlere destek sağlıyoruz.

Daha Fazla Bilgi

KLAVYE DEĞŞİMİ

Notebook.Macbook Masaüstü Bilgisayar tüm marka modeller için KLAVYE değişimi Denizli bilgisayar tamiri RG bilgisayar servisimizde yapılmakta.

Daha Fazla

RAM YÜKSELTME

Notebook.Macbook Masaüstü Bilgisayar tüm marka modeller için RAM değişimi ,yükseltme Denizli bilgisayar tamiri RG bilgisayar servisimizde yapılmakta.

Daha Fazla

PİL DEĞİŞİMİ

Notebook.Macbook ,Laptop Bilgisayar tüm marka modeller için PİL değişimi ,yükseltme Denizli bilgisayar tamiri RG bilgisayar servisimizde yapılmakta.

Daha Fazla

EKRAN DEĞİŞİMİ

Notebook.Macbook ,Laptop Bilgisayar tüm marka modeller için EKRAN  değişimi ,Denizli bilgisayar tamiri RG bilgisayar servisimizde aynı gün içinde yapılmakta.

Daha Fazla

Sıvı Temas Temizliği

Sıvıdan dolayı anakart ve diğer tüm bileşenlerinde oksitlenme ve diğer arızalar söz konusu olabilir. Anakart üzerinde Bu tür durumlarda yapılacak en iyi şey zaman kaybetmeden Denizli RG Bilgisayar servisimize getirmeniz arızaların ilerlemesini önleyebilirsiniz


Masaüstü-Kasa Bilgisayar Toplama-Servisi

İstediğiniz özellik ve markaya göre kasa toplama,Masaüstü bilgisayarınıza bakım ve tamir işlmemleri ,Tüm marka ve model cihazlarınızın sorunlarını çözüyoruz.Denizli RG Bilgisayar servisimizde profesyonel ekibimiz tarafından işlemler yapılmaktadır.


Fan Bakım ve Tamiri – Isınma Sorunu

Bulunduğunuz ortama bağlı olarak fanınız ve cihazınızın içi kısa zamanda tozla dolabilir. En büyük düşmanı toz olan fanların yavaşlamasına ve dönmesini engelleyerek soğutma özelliğinin kaybolmasına neden olur . Fazla ses çıkarmaya başlayan fanlar sinirlerinizi bozmaya ve cihazınızda ciddi arızaların oluşmasına sebep olur.


Uygun Fiyatlı Kalıcı Çözümler

SSD VE HDD HARDDİSK DEĞİŞİMİ

Donan ve kasmaya başlayan cihaz epeyce sinir bozucu olabilir .bu sorun genelde harddiskinizden kaynaklanabilir. Yavaşlayan cihazınız için SSD yükseltme RG Bilgisayar servisimizde yapılmaktadır aynı zamanda onayınız dahilinde depolama.


Daha Fazla

EKRAN KARTI TAMİRİ

Ekran kartı tamiri;sıvı temas,yüksek ısıdan kaynaklı bozulmalar vb.durumlara maruz kalan cihazlar için kullanım ömrünü uzatmak ve maliyeti düşürmek için sorunşarınızı çözüme kavuşturuyoruz .


Daha Fazla

CHİP DEĞİŞİMİ

Chipset; dış birim ve iç birim kontrol ekipmanlarının sıralama ve kontrolünü sağlayan entegre birimidir.Arızalı chipset, cihaz üzerinden sökülür, yeni chipset entegresi ( kuzey köprüsü, güney köprüsü, vga chipset vb.) cihaz üzerine BGA REWORK cihazı ile notebook anakartının üzerine monte edilir.


Daha Fazla

ANAKART TAMİRİ VE DEĞİŞİMİ

Bilgisayarınızla ilgili sorun yaşıyorsanız ve bilgisayarınızdaki sorunun anakart‘tan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız bize bildirebilirsiniz. Anakartlar hatalı müdahale ve elektrostatik deşarjdan zarar görebilecek narin parçalardır, bu yüzden garantili onarım hizmeti önemlidir.


Daha Fazla

Denizli Tablet Tamiri

Tüm marka model tabletlerinizin tamiri,sistem kurulumu,dokumatik ekran,üst cam değişimini RG Bilgisayar servisimizde yapılmaktadır.


Detaylı Bilgi

Windows 7,8,10,11  Kurulumu-Format

 Kişisel, kurumsal, masaüstü bilgisayarlarınızın yanlış program yükleme, virüs ,zararlı yazılım kurulumları , Mavi ekranda hatası, siyah ekranda kalma , geç açılma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 


Detaylı Bilgi

Denizli Program Kurulumu

Kişisel veya kurumsal cihazlarınız için SolidWorks,Adobe Photoshop,Matlab,office program kurulumu.


Detaylı Bilgi

Denizli Notebook Bakım ve Tamiri

RG Bilgisayar olarak siz saygıdeğer müşterilerimize hizmet veren teknikerler eğitimlerini almış, insan ilişkileri konularında tecrübe kazanmış, cihazlara olan hakimiyetleri üst seviyede olan ekipden oluşturmaktadır.
Denizli notebook tamiri kapsamına Cipset – Anakart – Hardisk – Socket Girişleri – Menteşe – Adaptör gibi cevre birimleri girmektedir.
Marka bağımsız olarak, garantili Onarım servisi hizmeti sunmaktayız.Masaüstü Bilgisayar tamiri – Laptop tamiri alaninda Denizli’nin  en güvenilen ve en çok tercih edilen Onarım firması olmanın gururunu yaşamaktayiz.

Detaylı Bilgi

Denizli Web Yazılım ve Web Tasarım Hizmeti

İhtiyaç duyduğunuz sisteme özel yazılım çözümü arıyor olabilirsiniz. İş hedeflerinizde beklentileriniz özel olabilir. Değişen ve gelişen sektörde işletmenize ve markanıza değer katacak hizmet sağlamayı hedefleyebilirsiniz. Uygulamanızın başka sistemlerle entegrasyon sağlayabilmesi, iş akışınıza göre değişmesi veya özel rapor gereksinimleri gibi bir çok talepleriniz olabilir. Böyle durumlarda hazır paket programlar yetersiz kalır, yazılımınızın güvenli, hızlı, yüksek performanslı ve özel bir arayüz ile sorunsuz olarak çalışabilmesi gibi istek ve ihtiyaçlarınız sizi özel yazılım geliştirme hizmeti almaya doğru yöneltir.

Detaylı Bilgi

230

KURUMSAL FİRMA
DESTEK HİZMETİ

75340

BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS HİZMETİ

125

WEB TASARIM HİZMETİ

Önceliğimiz Müşteri Memnuniyeti 

“Mühendislik öğrencisi olduğum için çizim programları bizim için çok önemlidir. Bilgisayarım çok yavaş çalışıyordu ve çizim programım açılmıyordu. Artık bilgisayarım fark edilecek durumda hızlı ve istediğim çizim programını çok rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Denizli’de içinizin rahat ederek, güvenerek bilgisayar tamiri yaptırabileceğiniz bir işletme. Teşekkürler RG Bilgisayar.”

Feyza Oruç

“Denizli Bilgisayar Tamircisi RG Bilgisayara Asus Laptop Bilgisayarımı Götürdüm 5 dakikada açılan bilgisayar 10 saniyede açılır oldu çok yavaştı hızlandı.Güler yüzlü güvenilir bir işletme. İşinin hakkını veren işinin arkasında duran ehil bir usta Reşat Bey. Teşekkürler herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.”

Mustafa Bozkır

“Bu kadar başarılı ve profesyonel bir ekibin yoğun tempo çalışarak her müşterisine en iyi hizmeti verebilmesi harika bişey . laptobunun ekrana görüntü vermemesi ve pil sorunu vardı hızlı bir şekilde çözdüler memnun bir şekilde ayrıldık . Çok teşekkürler RG Bilgisayar servisi . Bence Denizli’nin en iyi ve en güvenilir Bilgisayar Servisi .”

Güven Sezen

PORTFÖY

denizli notebook servisi

Denizli Notebook Laptop servisi

Denizli Notebook Laptop servisi İletişim: 05379543707 RG bilgisayar Masa üstü bilgisayar,Notebook , Laptop , Netbook veya Tablet gibi cihazla donanımsal veya yazılımsal arıza ve sorunları detaylı testlerden geçirerek çözüme ulaştırıyoruz[…]

Read more
4 Kasım 2018 0

Denizli Bilgisayar Servisi: Hızlı ve Güvenilir Çözümler

Denizli’de hızlı ve güvenilir bilgisayar servisi! Donanım, yazılım, veri kurtarma ve tamir hizmetleri. En iyi bilgisayar onarımı için bize ulaşın. Denizli’de bilgisayar servisi olarak hızlı ve güvenilir çözümler sunuyoruz. Donanım, yazılım, veri kurtarma ve tamir hizmetleri.

Read more
15 Nisan 2024 0

DENİZLİ BİLGİSAYAR FORMAT-PROGRAM KURULUMU-RG BİLGİSAYAR SERVİSİ

Deniz bilgisayar format işlemi ve fiyat bilgisi için RG Bilgisayar 0537 954 3707 7/24 ulaşabilirsiniz. Denizlinin En çok Tercih edilen Teknoloji ve Bilgisayar Servisi.

Read more
2 Haziran 2023 0

Denizli Bilgisayar Tamiri , Denizli İkinci el bilgisayar

BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS Bilgisayarlar gerek işyerlerinde gerek özel alanlarımızda önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle arızalanma durumlarında yenisi yerine sorunun giderilmesi taraftarıyızdır ve hepimiz bunun bütçemize ve zamanımıza uygun şekilde[…]

Read more
21 Ekim 2022 0
Tıkla Hemen Ara